Filmtips - Feelgood


The Holiday

En bra film, en typisk romantisk komedi, man vet alltså typ redan hur det slutar ;)  haha inget Anna skulle se.

Handling
Filmen handlar om Amanda och Iris, två kvinnor från olika kontinenter som båda har problem med kärleken. Amanda har precis dumpat sin otrogna pojkvän, och Iris har just fått sitt hjärta krossat av sin kollega. Genom internet tar de kontakt med varandra och väljer att byta hus under julhelgen. Amanda lämnar sin flashiga villa i Los Angeles för Iris söta lilla stuga utanför London. De båda möts av en vansinnig kulturkrock men när deras kärlekslösa och problemfria semester ska börja knackar kärleken på dörren, och diverse komplikationer tar olika sorters vändningar.



Miss Secret Agent

Jag älskar verkligen den här filmen, jag såg den första gången när jag var ganska liten så det kanske är därför. Men den är riktigt kul att se, inte en sån typisk romantisk komedi.

Handling:
Gracie Hart är FBI:s grabbigaste agent. När en seriemördare hotar att slå till mot en skönhetstävling måste hon ställa upp som Fröken New Jersey för att kunna avslöja skurkarna. En särskild coach måste få Gracie att uppträda som en dam till tävlingen.


Notting Hill



Handling:
Den fiktiva filmstjärnan Anna Scott (Julia Roberts) möter medelmåttan William Thacker (Hugh Grant), en frånskild man som jobbar i en resebokhandel med sin kollega, Martin. Affärerna går inte riktigt så bra som han tänkt sig, eftersom han aldrig går med vinst. William bor tillsammans med en hysteriskt rolig inneboende vid namn Spike, bakom en karaktäristisk blå dörr, i Notting Hill i London, Storbritannien. Mellan William och Anna uppstår äkta kärlek, de glider ifrån varandra pga Annas kändispojkvän.

Men William kan inte sluta tänka på Anna. Kan det någonsin bli de två igen, trots att de kommer från två skilda världar?



50 First Dates
Min favorit film, hittills. Nämen den är jättebra enligt mig. Se den!

Handling:
Filmen handlar om Henry, en kvinnokarl som lever på Hawaii och lever sitt liv genom att träffa kvinnor som är där på semester. Kvinnorna kommer och går ända tills den dagen Henry träffar Lucy, en vacker kvinna som han har en underbar date med. De skils åt med löftet om att träffas på samma restaurang och äta frukost nästa morgon. Allt verkar perfekt ända tills de möts på morgonen och det visar sig att Lucy inte har någon aning om vem han är eller något som hänt den senaste tiden för den delen. Det visar sig att Lucy lider av störningar i korttidsminnet efter en bilolycka för en tid sen. Men Henry är så tagen av henne att han beslutar sig för att försöka vinna hennes kärlek på nytt varje dag.

Comments

Comment here:

Name:
Remember me

E-mail: (won't be published)

URL/Blogaddress:

Comment:

Trackback